Ring oss for mer info. Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Oslo: 815 032 52

  • Hem
  • Arbetsmiljö

Arbetsmiljö ISO 45001

Dags att arbetsmiljöcertifiera företaget?

Vem vill inte ha ett företag som står för en trivsam och säker arbetsmiljö? En bra arbetsmiljö innebär mindre risk för ohälsa, högre produktivitet, nöjdare medarbetare och på sikt bättre lönsamhet. SamCert kan hjälpa er till en certifiering enligt ISO 45001.

På SamCert hjälper vi er hela vägen till en lyckad certifiering.

Vad är ISO 45001?

ISO 45001 är en standard för arbetsmiljö som handlar om hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Det innebär att man inför ett ledningssystem som hjälper er i arbetet att upptäcka och förebygga risker på arbetsplatsen vilket kan leda till minskade kostnader för sjukfrånvaro.

Att certifiera företaget enligt ISO 45001 är ett bra sätt att hålla företaget uppdaterat gentemot den gällande arbetsmiljölagstiftningen. Ni bevisar även för kunder och medarbetare, nuvarande och framtida, att ni jobbar aktivt med att förbättra arbetsmiljön i verksamheten. Detta kan i sin tur leda till ökad möjlighet att rekrytera kompetent personal och behålla den ni har, förbättrade prestationer tack vare ökad trivsel och mindre kostnader på grund av förebyggande av risker i arbetsmiljön.

 

Arbetsmiljo ISO 45001
Företagets väg till certifiering

SamCert erbjuder utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete enligt ISO 45001 och leder er genom hela processen från utbildning och support till färdig dokumentation. När dokumentationen är komplett hjälper vi till med implementering av rutiner och efter godkänd certifiering erbjuder vi fortsatt stöd.

Våra utbildare är verksamma som konsulter och revisorer inom ledningssystem och har lång erfarenhet.

Läs mer om certifieringsprojektets upplägg här

Få en gratis behovsanalyse

Fields marked with * are required

Captcha Image Reload image challenge

SamCert AB

Opplærings-, rådgivnings- og revisortjenester tilknyttet organisasjoners styringssystemer. Sertifisering iht. ISO9001, ISO14001 og OHSAS18001.

Møt oss på våre informasjonsmøter i Oslo og Østfold. Kontakt oss for mer informasjon
Ring oss på 815 032 52

Selskapsinformasjon

SamCert AB
C/O KGH Accountancy & VAT Services AS
Isebakkeveien 25, 1789 HALDEN
Telefon: 815 032 52
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.