Ring oss for mer info. Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Oslo: 815 032 52

SamCert bjuder på fullmatat program

När SamCert bjuder in till årets nätverksdagar är det ett rikt och varierat program som erbjuds. Det handlar bland annat om Agenda 2030 och de förändrade rutiner som följt i pandemins spår.

 

Nätverksdagarna är ett forum för utbyte av information och idéer inom ledningssystem och certifiering med SamCert och nätverksföretagen. Årets nätverksdagar kommer att äga rum mellan den 29 november och 2 december.

  • Vi kommer under de närmaste dagarna att gå ut med inbjudan och program, säger VD Ann-Sofie Gustafsson. Min förhoppning är att det ska finnas något på programmet som intresserar alla våra kunder.
  • SamCerts Nätverksdagar brukar vara ett mycket uppskattat event där vi får möjlighet att få träffa våra kunder under mer avspända former och det ges utrymme för utbyte av erfarenheter företagen emellan.
    På programmet står också föreläsningar av kunniga konsulter:
  • Den nya arbetsplatsen: hur använder vi vårt ledningssystem med förändrade rutiner efter pandemin? Hur genomför vi möten, digitalt, fysiskt eller digifysiskt?
  • Agenda 2030 och de 17 globala målen. Hur kan vi bidra i det arbetet?
  • Det blir uppföljning av föregående års tema som gällde skapande av en kontinuitetsplan.
  • Det ställs frågor och ges svar om risk management. Vi ger tips om IT-säkerhet i mindre bolag.
  • Naturligtvis blir det också information om nyheter från SamCert bland annat den nya versionen av vår handbok för ledningssystem.

Förhoppningsvis ger programmet deltagarna inspiration i det fortsatta certifieringsarbetet. Vi ser fram emot få två välbesökta Nätverksdagar med nöjda deltagare, avslutar Ann-Sofie Gustafsson
SamCert bjuder på fullmatat program

Få en gratis behovsanalyse

Fields marked with * are required

Captcha Image Reload image challenge

SamCert AB

Opplærings-, rådgivnings- og revisortjenester tilknyttet organisasjoners styringssystemer. Sertifisering iht. ISO9001, ISO14001 og OHSAS18001.

Møt oss på våre informasjonsmøter i Oslo og Østfold. Kontakt oss for mer informasjon
Ring oss på 815 032 52

Selskapsinformasjon

SamCert AB
C/O KGH Accountancy & VAT Services AS
Isebakkeveien 25, 1789 HALDEN
Telefon: 815 032 52
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.