Ring oss for mer info. Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Oslo: 815 032 52

SamCerts kvalitets- och miljöarbete på topp

Väl fungerande kontinuitetsplan och ledningssystem har hjälpt SamCert att ta sig igenom pandemiåret.
- Färre resor och utvecklade webmöten har förbättrat såväl kvalitets- som miljöarbetet, säger VD Ann-Sofie Gustafsson.

 

SamCert Revision 2021 600

Detta är något som gynnar både våra kunder och oss själva. I och med att resandet begränsats har vi haft tätare kontakter och detta har i hög grad bidragit till utvecklingen. Goda idéer och inspel har flödat.

Kvalitetsförbättringarna omfattar bland annat digitalisering, distansarbete, samordnade revisioner och uppdaterade system.

- Nyligen har SamCert reviderats av RISE som tittat på vårt kvalitets- och miljöarbete och förnyat våra certifikat. Det är alltid givande möten med vår revisor Birthe Nörgaard.

På miljösidan har motsvarande inneburit färre resor och minskade utsläpp. Genom planering av samordnade revisioner på företagets verksamhetsorter har arbetet kunnat koncentreras på ett helt annat sätt. Samtidigt har staben förstärkts med en ny miljökonsult.

- Våra arbetsbeskrivningar och processkartläggningen har utvecklats och utgör numera ett bra stöd till alla medarbetare i verksamheten, fortsätter Ann-Sofie Gustafsson. Vi kommer att väva in distansarbete i vårt kontinuerliga utbildnings och revisionsarbete med kunder.

I sin revisionsrapport konstaterar Birthe Nörgaard från RISE certifiering att ledningssystemet är anpassat till verksamheten, har förmågan att hantera relevanta krav och uppnå förväntat resultat. Exempel på detta är minskning i antalet resor, höga betyg på kundnöjdheten, inga kundklagomål, förbättrade arbetsbeskrivningar, förbättrad utbildningsplan och förbättrad processkartläggning.

- Samtliga medarbetare tillika med ledningen visade ett stort engagemang i miljö- och kvalitetsarbetet, skriver Birthe Nörgaard.
Ytterligare förbättringar planeras inom bland annat arbetssätt för distansrevision, utvärdering av kontinuitetsplan för samtliga processer samt förbättrad uppföljning av marknadsprocessen.

Få en gratis behovsanalyse

Fields marked with * are required

Captcha Image Reload image challenge

SamCert AB

Opplærings-, rådgivnings- og revisortjenester tilknyttet organisasjoners styringssystemer. Sertifisering iht. ISO9001, ISO14001 og OHSAS18001.

Møt oss på våre informasjonsmøter i Oslo og Østfold. Kontakt oss for mer informasjon
Ring oss på 815 032 52

Selskapsinformasjon

SamCert AB
C/O KGH Accountancy & VAT Services AS
Isebakkeveien 25, 1789 HALDEN
Telefon: 815 032 52
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.